Tarihçe

Kliniğimiz 26 Ekim 2017 tarihinde Türk KBB-BBC Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu tarafından akreditasyon belgesini almaya hak kazanmış olup bu konuda hastanemiz bünyesinde akredite olan ilk klinik olma özelliğine sahiptir. Kliniğimiz tıpta uzmanlık öğrencileri tarafından tercih edilmekte, her TUS döneminde asistan başvurumuz olmaktadır. Uzmanlık öğrencilerinin klinik hasta takibi ve ameliyat ile ilgili teorik ve pratik eğitimlerde tecrübe kazanmaları açısından zengin donanım, olanak ve hasta çeşitliliğine sahiptir.  Tıp ve KBB Uzmanlık eğitiminde yetkin hekimler yetiştirmek için çekirdek eğitim programına uygun olarak çağdaş eğitim-öğretim metotları kullanılarak uzmanlık öğrencilerimizin donanımlı ve geleceğin bilim adamları olarak yetişmeleri için çalışılmaktadır.  Eğitim, öğretim ve hasta tedavisinde, bilimsel çalışmalar ve araştırmalarda, ulusal ve uluslararası düzeyde kendini kabul ettirmiş, gerek ulusal gerekse uluslararası nitelikte donanıma sahip bir klinik oluşturmak ana hedefimizdir. Etik değerlere saygılı, hasta ve hekim haklarının bilincinde, hasta ve çalışanlarının memnuniyetini ön planda tutan, kaliteli ve üst düzeyde eğitim, hekimlik ve tedavi hizmetleri vermeye özen gösteren, konusunda özgün bilimsel çalışmalar ve araştırmalar yapan ve ürettikleri ile gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde söz sahibi olmaya çalışan kliniklerinden biri olmaya yönelik çalışmalarımız ve isteğimiz devam etmektedir.